کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

درباره تفاوت کامپوزیت ونیر با روکش های دندانی چه می‌دانید؟

تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام می‌شود. درصورتی که بعد از دیدن دندان‌های کامپوزیت‌شده، قصد تغییر و اصلاح آن‌ها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام می‌شود.

این مسئله می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر دندان‌ها تراش خورده باشند، علت ممکن است همین تراش باشد. تاثیر مواد استفاده شده حین کار یا دستکاری لثه نیز می‌تواند نقش داشته باشد.

با این تفاسیر مراجعان ما برای اینکه با کامپوزیت صاحب یک لبخند بهتر و ایده آل شوند این مراحل را طی می کنند:

جرم‌گیری و تمیز کردن دندان‌ها: برای شروع، دندان‌ها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.

کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندان‌ها استفاده می‌شود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده می‌شود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیست‌های پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال می‌شود.

باید مراجعه کنید به همون مطب یا کلینیکی که دندان ها تون رو کامپوزیت کردید.

در این مقاله به بررسی جامع کامپوزیت دندان، مزایا و معایب آن و همچنین نکات مهم در انتخاب دندان‌پزشک مناسب خواهیم پرداخت.

در کلینیک سریتا امکان پرداخت نقدی یا به‌صورت اقساط هزینه‌ها، برای شما فراهم شده است.

تکنیک‌های نادرست می‌توانند باعث آسیب به بافت‌های اطراف دندان و افزایش درد شوند.

ایزوله کردن دندان یا دندان هایی که قصد دارید کامپوزیت کنید

بازسازی مینای دندان: در مواردی که مینای دندان آسیب دیده باشد، کامپوزیت می‌تواند برای ترمیم و بازسازی مینای دندان استفاده شود.

لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روش‌های زیباسازی دندان‌ها هستند که فقط سطح بیرونی دندان‌ها را می‌پوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را می‌پوشاند و برای دندان‌های آسیب‌دیده یا پس از عصب‌کشی مناسب است.

ونیر کامپوزیت به‌ویژه برای ترمیم دندان‌های جلویی کاربرد دارد و از نظر عبوردهی نور، پولیش‌پذیری و رنگ‌پذیری با ونیرهای سرامیکی متفاوت است.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”

Leave a Reply

Gravatar